Historien bag navnet

Sagitta er navnet på en konstellation af stjerner, der danner en "pil" og er det latinske navn for netop pilespids. Navnet skal symbolisere, at vi er præcise i alt, hvad vi arbejder med og tilstræber at ramme plet hver gang i vores daglige virke uanset hvilke rolle, vi udfylder i virksomheden.

Det er høje mål at sætte sig, det er vi klar over. Vi ved, at vores kunder er afhængige af, at vores ydelser virker 24/7, og det betyder, at vores konstellation af medarbejdere skal være den bedste, der findes og de skal være skarpe hver dag.

I vores bestræbelser på at gøre ALLE vore kunder tilfredse...

Det sikrer vores navn, at vi husker at leve op til hver dag. Og nu da du også kender historien bag navnet, kan du hjælpe os med at være "THE STAR ABOVE THE CLOUDS". "STJERNEN OVER SKYERNE"

Uddrag fra Wikipidia

Sagitta er et konstellation. Dets navn er latin for "pil". Det var blandt de 48 konstellationer opført af det 2. århundredes astronom Ptolemæus, og det er fortsat et af de 88 moderne konstellationer defineret af Den Internationale Astronomiske Union. Beliggende nord for ækvator, kan Sagitta ses fra hvert sted på Jorden, undtagen i Antarktis cirkel.